Dienstverlening

Als interieurspecialiste kan ik u op vele fronten helpen en het fijne aan mijn werk is dat voor elke klant weer een andere dienst kan worden verleend. Onderstaande opsomming geeft dan ook een aantal mogelijkheden, specifiek voor uw situatie. Er is altijd een andere oplossing of combinatie van oplossingen mogelijk.

Verkoopklaar maken (stagen en stylen): Door het beter presenteren van uw woning, wordt deze sneller verkocht en kunt u eventueel een hogere verkoopprijs behalen.

Interieuradvies: U weet het beste wat de voordelen van u huis zijn en ik zal u helpen dat die ook opvallen bij de kijker. Het kiezen van de juiste combinatie van kleuren, texturen en verlichting om de juiste sfeer te creëren is vaak makkelijker te doen door een objectief persoon die uw woning voor het eerst ziet. Vaak ontstaan de beste ideeën door er met mij over van gedachten te wisselen.

Stofferen: Het aanbrengen van textuur is belangrijk voor het bereiken van de juiste stijl. Die moet de aspirant-koper vooral laten zien dat de woning geschikt is voor hun doel. Het aanbrengen van een geheel nieuwe vloer is natuurlijk mogelijk, maar soms kan hetzelfde bereikt worden door vloerkleden, kleedjes, raamdecoratie, wandbekleding of kleine accenten toe te passen of te verwijderen. Welke en waar is nu precies mijn specialiteit.

Meubileren: Is uw woning leeg dan kan op tijdelijke basis uw woning voorzien worden van passend meubilair middels meubelverhuur waardoor prospect-kopers zich een beeld kunnen vormen van het gebruik van die ruimte. Ook het inschatten van afmetingen is door de aanwezigheid van meubels nu eenmaal veel gemakkelijker dan zonder.

Tuin: Een eerste indruk begint al aan de voordeur. Mooi gemaaid gras, schone tegels, een werkend tuinhekje, geknipte haag en struiken, geven een gezamenlijke indruk van wat er binnen mag worden verwacht.

Fotografie: Uw woning staat tussen vele anderen op Funda. Dat betekent dat aspirant-kopers in enkele seconden beslissen of dat zij u op uw woning klikken, of op die van uw concurrent. De keuze is sterk afhankelijk van de foto die zij zien. Het is dus erg belangrijk dat die foto dan ook goed is. Omdat elke situatie weer anders is, is ook steeds weer een andere soort fotografie nodig om uw woning het best te presenteren. Denkt u bijvoorbeeld aan foto’s gemaakt door een expert.

Gastvrouw open dagen: Het meedoen aan de open dagen is mooie gelegenheid om uw woning te presenteren. Gemiddeld zijn er zo’n 5 per jaar, dus er is er altijd wel eentje “in de buurt”. Na alle voorbereiding kost het toch nog een paar uur om alles weer aan kant te hebben voor de eerste bezichtiging. Tijdens de bezichtiging is het weer belangrijk om de prospect-koper de juiste informatie te geven en om de sterke punten van uw woning te benadrukken. Ik ben graag bereid u voor deze dag nog even bij te staan in de voorbereidingen. Ook voor de reguliere bezichtigingen geef ik u graag tips hoe uw woning het beste uit de verf komt.

Neem contact met mij op voor een afspraak!